dijous, 9 de febrer del 2017

Maria Rosa Nogué al Cabanyes

Els alumnes de 4t d’ESO gaudírem de la presència de l’escriptora per poder preguntar-li sobre el llibre

El dijous 13 de gener vingué a l’Institut la Maria Rosa Nogué, columnista del Diari de Vilanova i escriptora del llibre que hem llegit aquest trimestre, titulat La noia del descapotable. Cap a les 13:30 érem tots asseguts a l’aula de projeccions per escoltar el que ens havia de dir i, posteriorment, fer una ronda de preguntes sobre el llibre.

“Mai hauria pensat que acabaría així, parlant davant de vosaltres pel meu llibre”, ens va dir, perquè dedicar-se a escriure no era la seva vocació inicial. Fou per un accident que pogué trobar temps per a la seva novel·la i donar el salt a una escriptura professional i deixar l’ensenyança a l’Institut de Sitges.

Per part de l’alumnat, costà començar el torn de preguntes, tot i que amb la primera van eixir-ne moltes més. Vam poder saber que el que més li ha agradat fins ara ha sigut escriure literatura juvenil (fins i tot confessà que la segona part de la novel·la que hem estat llegint es publicarà a finals de maig), encara que ara com ara es troba escrivint una narrativa policíaca.

Ismael Morejón (4t ESO D)


1 comentari:

  1. Estimats nois i noies de l'Institut Cabanyes, moltíssimes gràcies pel vostre article a la revista Textures, per les vostres preguntes i el vostre interès. Seguiu escrivint i llegint, són de les coses que us acompanyaran tota la vida! Compto amb vosaltres per la lectura de la meva segona novel·la juvenil, La noia del creuer. Una abraçada a tothom, alumnes, professores i professors.

    ResponElimina