dilluns, 26 de setembre del 2016

PREMIS SANT JORDI 2016

Continuem la publicació de premis amb el segon de prosa de 3r i 4t d'ESO. És una reflexió molt sensible i assenyada que ens proposa la Khadija, que el curs passat estava a 3r i que ara està a 4t.


ACONSEGUIR UN SOMNI

Quan érem petits ens agradava molt somiar, jugar, aprendre... Teníem il·lusions, fantasies, somnis... coses que quan ens fem grans desapareixen a poc a poc.
Ens fèiem il·lusions que tot seria fàcil en aquest món.
Fantasiejar amb els nostres somnis, els somnis que ens mostraven el que ens agrada fer en la realitat.
Jugàvem a ser grans, amb el nostre treball, amb la nostra vida... no teníem en compte que havíem de fer un gran camí per arribar a l'èxit.
Hi ha molta gent que de petita li agradava molt aprendre coses noves, i amb el temps van anar perdent aquelles ganes de descobrir el món, per obstacles que es troben al camí. Un camí ple de problemes i sorpreses. Aquella gent tenia por de seguir caminant per perdre’s, però no sabien que al final del viatge et queden memòries, aventures, amors... i aquells records acaben sent el més bonic de la teva vida.
Per aconseguir un somni has de lluitar, perdre i guanyar, i sobretot aprendre dels errors i millorar els encerts.
Un somni fet realitat, és quan una persona ha lluitat més del compte, s'ha rendit, i ha tornat a aixecar-se per seguir la seva rutina, perquè sap que si ho aconsegueix estarà satisfet d'ell mateix i es podrà aixecar  cada dia a fer el que havia somiat. I el que es rendeix no sap el que li espera.
Ens agrada escoltar comentaris que ens animen, ens satisfan, ens agrada escoltar-los per tindre més forces que abans i no defallir davant de petits problemes.
Ens sentim valorats, atrevits per tirar endavant pas a pas, amb totes les ganes de guanyar coses millors de les que tenim, encara que perdem el que sigui.
Ens arrisquem en moltes coses, però el més important és aconseguir el que ens agrada fer i no deixar-ho per res del món.

                                                                          Khadija el Khadiri (3r A)
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada