divendres, 16 de desembre de 2016

PREMIS SANT JORDI 2016

Tanquem la publicació dels premis Sant Jordi del curs passat amb el premi de la modalitat d'aula d'acollida. És un premi que ens fa una il·lusió especial, perquè simbolitza la incorporació de nous escriptors i escriptores a la nostra llengua. Com veureu, la imaginació de l'autor ens enriqueix com a lectors. Enhorabona, Gouyang!


EL SOMNI


El nen, que es diu Josep, viu amb el seu pare i la mare i amb el seu germà. Viuen en una casa a la muntanya de l'Índia. El pare i la mare treballen, el seu germà estudia. Ell estudia en un col·legi i sempre va amb cotxe.

Divendres hi va a peu, però aquell dia no podia acompanyar-lo el seu pare, perquè treballava. En Josep va anar al col·legi, però encara feia sol. Caminant i caminant. Després va fer tempesta i molta pluja. Ell no sabia què fer i s'agafava al fanal, i no podia més. En aquell moment al camí no hi havia ningú, però ell seguia avançant per veure si parava la tempesta. Però no parava. Llavors l'Ironman i el Thor es van assabentar que el Josep estava atrapat en una tempesta. Així el Thor i l'Ironman es van posar el seu vestit i se'n van anar a salvar-lo. El van portar al metge i van curar el Josep. Quan es va despertar es veia l'Ironman i van parlar i van riure i va trucar al pare per recollir-lo i déspres es van fer una abraçada i van marxar.

Déspres d'un mes, el Josep va trucar a l'Ironman. Van quedar per parlar i van decidir que l'Ironman fabriqués un vestit per al Josep. Després de dos mesos, el Josep ja té un vestit, i els dos van a anar a salvar gent. Però el Josep, salvant la vida a un noi, es va morir. I es va despertar i va dir:

QUE ERA UN SOMNI !!!

Gouyang Xiang

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada